Find me on insta!

Instagram

♥ AIDA THEPINKGODDESS ♥

My photo
Life has taught me a lot about never to put hope on anything but ALLAH. Because when it turns out otherwise, the pain is unbearable. What crashed my past can never crash my present. Please do not use my photos without my permission. AidaThePinkGoddess™ © 2010 all rights reserved

Ayra Maysaa

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, January 13, 2011

What Ika has to say Part I; Lagu Tema: You're Still The One by Shania Twain

DEAR MISS AIDALINA,

Best betul jln2 ku kali ni, mcm blik kmpung sndiri plak…hahahhaha..i mean I DIDN’T FEEL AWKWARD (tetttt) being wif u n ur family….kan2…mcm fam sndiri sdh…thanx byk2 sygku…baik btul aunty n uncle, tgk aunty masak baaa, sdia itu ini…huhuhu….ko dtg cni, sembarang jak ku buat..hahahahha…naaaaa, ku tulis pengalaman n pa ku rasa sepanjang ku d kch…


1. Impressed wif Kch’s town development structure, very modern, yet very xclusive!!! Especially the housing area.. ya Tuhan, keja apa la org kch ni??? Perasan nda kau, tu jak yg ku puji stiap kali jln..hahahha..

2 Jln raya yg sgt memeningkan!!! Sdh la roundabout sgttttttttttt la besar, bak kata kau, “bleh letak shopping complex dlm tu”..hahahhaha..serius besar!!!..n d most interesting part about d road in kch is……....TURN LEFT WHEN THE EXIT IS CLEAR!!!!...hahahahahha…kch jak ada rite?

3. So relax being in kch, teda sesak2 jln wif people yelling, scolding, cursing, honking, best bleh buat mcm jln sndiri, BUKTI: bas persiaran stop tengah2 roundabout, relax, keta stop tepat2 exit to left, relax, keta rosak without any sign, emergency signals, relax, and d best part….ORG TU DRIVE AGAINST THE TRAFFIC PUN, TEDA APA2!!!....hahahhahahah

4. Satu lg pasal jln d kch, ada plak traffic light tengah2 roundabout…..hahhahahahaha…pelik aku…klu ku tggal kch, mybe 10thn msh nda hafal2 jln,..hahahah..

5. Kch sgt bersih!!!!!...

to be continued.........




ODJ

Outerwear: New Yorkers
Top: Esprit
Jeans: Levi's
Boots: Timberland
Snowcap: Modern Rock


8 chemistry(s):

abu ubaidah said...

laki tu ika ke?? hehe

Kak Biena said...

Ika!
Sekarang ni bukan Aida saja sayang sama kamu, 1 Kuching termasuk Taib Mahmood pun sayang gila dgn kamu Ika!
I miss Kuching. Sob sob sobs...

ika said...

hensemmmmm betul ika tu, ngan ODJ segala...hahahha

kak biena: hahahaha..i like kch so very much kak..bestttt btul...wait til u read d 2nd part..hahahha...

abu ubaidah said...

oo better korang tukar tempat la,aida pi kk,ika pg kch ahah,win-win

Yann Mazian said...

hai! kmk singgah sitok. carik2 chatbox sikda. kmk tinggal jejak rah ctok. hehe. :D

Aida The Pink Goddess said...

b: laki tu iko.hehe
biena:lol
ika: well..hehehe wait for part 2!!
b lagi: Yes!!! Wajib!
Yann: welcome!

PurPLe LaDy AiFA said...

sgt agree dgn semua ika pdh. ya brlk details, kedak molah thesis. hahah

Aida The Pink Goddess said...

hahahaha

Related Posts with Thumbnails