Find me on insta!

Instagram

♥ AIDA THEPINKGODDESS ♥

My photo
Life has taught me a lot about never to put hope on anything but ALLAH. Because when it turns out otherwise, the pain is unbearable. What crashed my past can never crash my present. Please do not use my photos without my permission. AidaThePinkGoddess™ © 2010 all rights reserved

Ayra Maysaa

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 5, 2010

Sekolah Memandu Aidalina. Lagu tema: Shut Up & Drive by Rihanna

Tagged by Purple Lady, just what I need amid this boredom. Lagipun sebagai update blog sementara saya masih di KK...

1) Adakah anda ade lesen memandu?
 7 years and going strong. haha

2) Bilakah anda amik lesen memandu?
Ooops, i think I have answered this in advance.

3) Berapa lamekah pengalaman memandu anda?
Walaupun dah ada lesen untuk 7 tahun tapi pengalaman hanya 6 tahun sebab mak tak bagi bawak lesen time di matriks :)

4) Pengalaman pahit ketika memandu...
Well2, erm accident dilanggar dari tepi oleh teenagers yang baru dpt lesen memandu.. shock sekejap, and of course, tyre incident always happen to me, baru semalam tayar pancit.

5) Pengalaman manis?
Apabila 1st time driving kereta sendiri di Kota Kinabalu..dah pergi Kundasang 7x :)

6) 3 Tabiat ketika memandu
-wajib on radio,bukan cd, bukan MP3, wajib3x, if not i'll die!And kalau lagu hafal, mesti nyanyi sekali
-terus pasang seat belt before jalan, kalau tak rasa pelik
-baca bismillah everytime start enjin (ni saya tengok and belajar dari my Mom)

7) 3 pantang time memandu
-minyak hampir nak E
-orang ubah position seat saya
-tak pakai seat belt,
-tambah lagi satu, pantang jumpa org yang tak grad sekolah mandu, sebab saya pasti bunyikan hon selama yang mungkin sampai org tu rasa nak bunuh saya... (ni saya ikut my sister.Dia mmg pemandu berhemah)

8) I nak tag-
Sabrina.Nadhirah.Hayatul Akma.Hayatul Azuwa.Ahmad Farid. Benazir.Om

Sebab right now I am using Babah's laptop, obviously takde pic-amik-sendiri-time-driving, so pic dengan Eliza (baru transfer dari cam) memadai lah utk accesorize this post. :)

9 chemistry(s):

f.i.e.z.a said...

wpun mek sik kenak tag p mek nok molah tag tok aida aaa :)

ElyaElmo said...

gojess nyeeeee....i like ur style sis;)

PurPLe LaDy AiFA said...

agree dengan u on wajib bukak radio time driving. not mp3 and cds! betol2. unless dekat highway yang sekda signal langsung, brk dgr cd. hehe

Aida The Pink Goddess said...

fieza: of course2!! lamak sik molah tag ah oh?

elmo: thank uu

eppa: MP3 n CDs mcm sik exclusive cuz leh ulang3 bah oo.hehe

Ernie Khairina said...

love Burberry! nanti la one day i will rembat one..habis belajar dulu T_T

Aida The Pink Goddess said...

hehe its only a replica, but i DO love burberry!!!

Anonymous said...

nk tny, beli tudung yg bhgian dalam tu dimana? (anak tudung tu)

boleh sy order dr kamu?

ahmad endo said...

ada ktk pau biak nak melantak keta ktk ya?...hahaha

Ani Inherown said...

serious anti and asa nak nyumpah jak orang suka merik signal last minute! baik tak payahhh sbb dah masok simpang baruk nak merik signal. sik pun tiba2 break and masok simpang. :(( sik suka ehh~~

Related Posts with Thumbnails