Find me on insta!

Instagram

♥ AIDA THEPINKGODDESS ♥

My photo
Life has taught me a lot about never to put hope on anything but ALLAH. Because when it turns out otherwise, the pain is unbearable. What crashed my past can never crash my present. Please do not use my photos without my permission. AidaThePinkGoddess™ © 2010 all rights reserved

Ayra Maysaa

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 16, 2010

Old time..

Ke hadapan Ika, 

Hari ni ku makan di Old Town sorang2, sayu hati ku, aku tak ingat when is our 1st encounter with Old Town ni tapi yang aku ingat kita pengunjung setia Old Town. Memang tempat kita berkhemah sebab pencahayaan baik untuk bergambar murah kan Ika and makanannya tak heavy sangat. Aku rasa kita dah cuba semua menu dalam Old Town tu. 

Ko ingat time final, sini la tempat kita berkampung study last minute sebab ada wifi free dan cepat. Oscar pun join sama. Kalau ko order ko takkan mau kongsi tu, aku suka kongsi sebab dapat jimat, dapat diet sharing is caring. Menu TM aku is Polo Bun takde mentega, kosong jak dan Soft boiled eggs and toast asing2, kau pulak nasik lemak, adakala kita dpt ayam extra. And kita semua suka Milk Tea dia. Ko ingat ka hari tu kita order sampai 3 kali. 2nd time tu rasa dia tak sama dah, kita suruh orang yang buat tu rasa sendiri. Antara Xi Nut or Milk Tea biasa. Hehehe

Sebab terlalu selalu pegi sana, kita berkawan baik dengan pekerja2 nya, ko ingat time shades aku lupa di sana? Diorang tolong simpan dan esoknya bagi kat aku. Pastu Abu balik, aku rekemen Old Town kat dia, dia pun suka, hari2 nak Old Town jugak. Macam kita jugak, kalau nak makan luar punya susah nak decide, last2 Old Town jugak. 

Tapi yang pasti, di sini sangat berbeza walaupun semua nya sama, bezanya ketiadaan kamu orang..

11 chemistry(s):

nurul khairunie said...

saya pun sangat suka makan d old town kak. mula2 old town ni kakak sy yg introduce, sebab dulu di semenanjung ja ada. bila sudah ada d KK berabis lah makan d sana. hehe. fevret saya xi mut sama mi jawa, oh ya sama kaya toast and hor fun. eee sedang taip ini terasa pula mau pegi makan di OT.

Aida The Pink Goddess said...

yeah! we love the Hor Fun too! akak n friends mmg di sini jak la, sebab mmg sedap & murah..the ambience pun best kan! hehe

PurPLe LaDy said...

tempat feveret kasyfi!

heee, lk embak kamek org makan di old town KK! heh

::sueprettyinpink:: said...

ktk kwn oscar duhal..oscar ya sama clas kmk ms dgree..kecik nya dunia. ^_^

JAJAGURL'Z .. said...

hi aida naktanyer u pakai software ape nak buat teknik collage utk gambar2 entry ni.. boleh kongsi tak?

ika said...

dear aida...

ingtka klu sruh ku pilih tempat mkn..mesti d old town kan? tu la ko slalu marah klu ku yg pilih mana tempat mo mkn..ngeh2...bab teda tempat lain yg ku pilih...

tgk os dlm pic tu...bkn main lg mcm model sluar dlm jak..padahal d tmpat mkn baaa tu..hahahahhaa

ya daaa..p old town skrg nda sebest klu kita 3 skali dtg...kan2??

ku doa byk2..kt dpt kumpul lg mcm dulu..aminnnnnnnn..

huhuhuhu...

Aida The Pink Goddess said...

eppa: sure! will do

suepretty: ya, kami sekelas! means u r
my junior, cuz my degree is in unimas, small2 world!

jaja: picasa!

ikadear: huhu mo menangis jak aku baca. OS mimang, posing , kalah kita 2.haha

Sabrina Biena said...

Entry ini saya dedikasi kan kepada rakan2 UiTM saya yang know exactly how to have fun and appreciate food; especially to Poula Peter, Suraini Mellie, Bonny Owen, dan Liza.

Saya rindu kamu semua.

Tsk tsk tsk...

Aida The Pink Goddess said...

taukko poula beranak tp anak nya sik survive nak? mak ada ngabas nya..

ahmad said...

kakak senior....sik pernah gik makan d old town eh...mun pegi mesti jadi sakai...hehehe...best eh ktk dah gred!!

Aida The Pink Goddess said...

2x dah mek grad dik... oh, best old town, cubala.

Related Posts with Thumbnails