Find me on insta!

Instagram

♥ AIDA THEPINKGODDESS ♥

My photo
Life has taught me a lot about never to put hope on anything but ALLAH. Because when it turns out otherwise, the pain is unbearable. What crashed my past can never crash my present. Please do not use my photos without my permission. AidaThePinkGoddess™ © 2010 all rights reserved

Ayra Maysaa

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 4, 2009

Telekung

Pernah tak megalami keadaan bila anda nak solat di tempat awam tapi telekung yang tersedia di sana kotor dan berbau? Saya sering mengalami kejadian ini, silap saya juga sebab memang tak bawak telekung sendiri. I am sure most of you have the similar experience, but it is left swept under the carpet.

Aware of this problem, Dato' Rahmah Abdul Hamid (go figure) forms a group called Skuad Cuci Telekung. It is all started when everytime she stopped by any musolla, masjid, this problem is sure-dirty and smelly telekung. She thinks that this reflects the muslim community of that place, hence she suggested the skuad: to clean the telekung according to turns.

9 chemistry(s):

AiFA Cho-CHang said...

eh? mena ada? good for us! akhirnya!

Aida The Pink Goddess said...

heeee, sy pun mok join!

Anonymous said...

0whhh...bagusnyaa..xdala masalah kurang selesa...huhuhu

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

pernah2..dl2 kt suro cp uhuksss

Aida The Pink Goddess said...

sutera: yaaaaaa sy paling anti cp tu..hehe

sutera bayu said...

surau cp roxxkss!! hehe

~{[-Da Lovers-]}~ said...

bawak teLekung sendiri atau pakai baju yg mmg boLeh semayang terus Lagi best. hehe.

akak taktau nak repLy kat mana. aida dah takda chatbox. setakatni perut masih sLim. muntah baru 3kaLi. tapi yg paLing ketara, makan nasi sikit sgt!! kaLau makan Lebih, rasa Loya. skrgni fastfood je yg boLeh masuh esp cheese. woha! hihi peLik ka tu aaa?

Aida The Pink Goddess said...

waaaaaaaaaaaa, bestnya akak,mesti akak comel dgn baby bump nanti sebab akak kurus.ehe best2!!


huhu, malas nak letak chatbox dah.ehe

x fhm dgn org tak yang memahami diri ini..

abu ubaidah said...

haha tak lama lagi ada org akan membesar horizontally ,mkn cheese je hehe ,klu anak laki kena ajar backflip...

Related Posts with Thumbnails