Find me on insta!

Instagram

♥ AIDA THEPINKGODDESS ♥

My photo
Life has taught me a lot about never to put hope on anything but ALLAH. Because when it turns out otherwise, the pain is unbearable. What crashed my past can never crash my present. Please do not use my photos without my permission. AidaThePinkGoddess™ © 2010 all rights reserved

Ayra Maysaa

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 1, 2010

Wordless Wednesday; Another 60 hours; Lagu Tema: See You Again by Miley Cyrus


4 chemistry(s):

nurulfaridah said...

cantik as always sys ;)

Anonymous said...

Rasulullah SAW

“ akan muncul dalam kalangan umatku di akhir zaman, kaum lelaki yang menunggang sambil duduk di atas pelana, lalu mereka turun di depan pintu-pintu masjid. Wanita-wanita mereka( isteri mereka atau anak perempuan), berpakaian tetapi seperti bertelanjang ( nipis&ketat). Di atas kepala mereka pula(wanita) terdapat bonggolan (sanggul atau tocang) seperti bonggol unta yang lemah gemalai. Oleh itu laknatlah mereka semua. Sesungguhnya mereka adalah wanita-wanita yang terlaknat”- hadith riwayat Ahmad, jil.2, ms. 223.

Rasulullah s.a.w bersabda:

“dua golongan penghuni neraka yang mana aku sendiri belum pernah melihat keadaan mereka didunia: golongan yang membawa cemeti seperti seekor lembu lalu menggunakannya untuk memukul manusia dan juga kaum wanita yang berpakaian seperti bertelanjang, menggoyangkan badan dan berlenggang-lenggok, kepala mereka ada suatu seperti bonggol di kepala unta yang bergoyang-goyang. Mereka tentu tidak akan memasuki syurga atau mencium baunya sedangkan bau syurga itu dapat dihidu dari jarak perjalanan begitu dan begini”

patut la zaman sekarang ramai wanita suka bersanggul tinggi dan menganggap trend terkini.. yang bertudung pun tidak ketinggalan.

Aida The Pink Goddess said...

NF: thanks :) Ano: allahu akbar! boleh Private message jika betul mahu menasihati, nasihat di khalayak adalah satu celaan.

jika niat saudara/saudari betul2 bagus dan suci, saya doakan segala kebaikan dunia akhirat buat saudara/saudari

namun jika niat saudari/saudara untuk MENGAIBKAN, saya doakan segala laknat untuk saudara dan keturunan saudara.Kerana, apa yang pasti, hati saudari/saudara lebih kotor dari saya yang bersanggul tinggi.

Shiba Hisham said...

i don't get it. knp org yang suka komplen2 ni, mesti pki ano? kan bgus klu pki nama sendiri, if not ur blog link.. sng org nak hormat (hehe).....

Related Posts with Thumbnails