Find me on insta!

Instagram

♥ AIDA THEPINKGODDESS ♥

My photo
Life has taught me a lot about never to put hope on anything but ALLAH. Because when it turns out otherwise, the pain is unbearable. What crashed my past can never crash my present. Please do not use my photos without my permission. AidaThePinkGoddess™ © 2010 all rights reserved

Ayra Maysaa

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, December 18, 2010

I want to go to KK again Lagu Tema:Grenade by Bruno Mars


I am feeling a bit lot under the weather today. My BFF is coming here to visit me in January, I thought of going again to KK and come back to Kuching together with her. Seriously tak puasa pergi KK hari tu..

• apa benda paling penting dalam hidup korang?
Iman, redha ibu bapa, kasih sayang dan camera
• benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
necklaces
• dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
di rumah saya, temanya pink.
• adakah korang sedang bercinta sekarang?
at every breath i take
• berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
insya allah ke akhir hayat
• di manakah korang selalu jumpa kekasih korang?
di KK
• novel/buku/majalah terakhir dibeli?
Business management
• ape nama penuh korang?
Aidalina Fazura  binti Mahili
• antara emak dan ayah, mana korang lebih mesra
I'm a daddy's girl but now lebih rapat ngan mak cuz only the 2 of us at home..
• namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
my other half
• adakah korang basuh baju korang sendiri?
YUP.. I LOVE DOING LAUNDRY I WANT TO OPEN MY OWN KEDAI DOBI
• dimanakah tempat yang korang betul2 nak pergi?
tempat versalji
• pilih salah satu, peluk atau cium
xoxoxo!
• beritahu 3 benda mengenai orang yang beri tag
she was one blogger in the blogsphere
• lima benda yang paling anda sayangi dalam hidup anda
Saya syg semua benda saya.. ummm..lets see
1 my eng ring
2 my baju2 pink
3 my Nokia C3
4 all my jpegs
5 both my thesis
• lagu yang paling anda suka dan selalu dengar
for the time being, Grenade by Bruno Mars
• bila tarikh lahir korang dan bila korang sambut tahun lepas
4 oct , 4 oct 2009 laa!!
• lima rakan blogger yang korang nak tag
yang baca post ni sila jawab.

8 chemistry(s):

Khairieah said...

be strong kak aida! you are loved by Him, thats why you are tested... hihi

Aida The Pink Goddess said...

thanks K, by thinking dat way never fails to make me stronger, :)

~Ayu BnSyg~ said...

Dear. I really adore ur full name la. Aduh. Aidalina Fazura. Actually Ayu nk namakn anak Ayu dgn pangkalan A & F (Ayu & Fairuz, my fiance) and then Ayu nmpk ur full name. Hmm perfect for my daughter (belum nikah dh berangan nama baby, boleh?) May I know what's the meaning?

Shiba Hisham said...

grenade! saya pun suka lagu tu.... :)

Aida The Pink Goddess said...

Ayu: Saje tambah fazura, aidalina jer, sorry for the misleading info

Shiba: best kan.. :)

sugarmouse said...

i totally LOVE how pink your whole site is!! :D :D

bummer that you're not feeling so good... hope you get well soon!

SweetyMui2 said...

salam sis.cney ktk beli skirt kdak ya ow?kacak aie..kmk salu jumpa yang color jaik2 jak..huuu

Aida The Pink Goddess said...

SM1: thanks!
SM2: kat hopoh, try ktk tangga sia, kat butik2. murah2 gk ya

Related Posts with Thumbnails