Find me on insta!

Instagram

♥ AIDA THEPINKGODDESS ♥

My photo
Life has taught me a lot about never to put hope on anything but ALLAH. Because when it turns out otherwise, the pain is unbearable. What crashed my past can never crash my present. Please do not use my photos without my permission. AidaThePinkGoddess™ © 2010 all rights reserved

Ayra Maysaa

Lilypie First Birthday tickers

Monday, February 22, 2010

I wish he is my personal trainer

 
  
  
  
I love u baby! hensemnya.hehe

8 chemistry(s):

Admin said...

haha
amat tebayang gym dorang di rusia macam yg usang gila ni. rupanya bagus ja. haha

Aida The Pink Goddess said...

asal rusia je usang, heheh tebaik ok..

aida's said...

sory aa,kursk skrg sudah maju,tak seperti dulu,terbaik di Kursk gym ni

nurul khairunie said...

kalau gini lah personal trainer saya, endak la kali saya tersenam ni tau hihihi.

Admin said...

http://www.ikanstim.com/2010/02/to-aida-pink-goddess-u.html

dedicated entry
amcam innity? nuffnang?
try jadi featured blogger di nuffnang!

Aida The Pink Goddess said...

khairunie: :)
amat: thank u.... innity tak berfungsi terusss.. ya2 akak tgh fikir apa nak tulis why i should be the featured blogger.he

PurPLe LaDy said...

byk awk booleyh tulis dood. u're really good in writing.then suh kak biena nambah2 gik. trus di amik bkerja rah nuffnang jdnya.

Aida The Pink Goddess said...

HAHHAHA,lawak eppa, apa kata awak coba lok pa? ehehe lagikpun awak have more active readers... lepas puprle lady, bok aidathepinkgoddess.hehehe

Related Posts with Thumbnails